De gezelligste live online quizmaster van Nederland: Quizmaster Freek!

Mijn weg naar Pubquiz at Home

Geboren op 21 maart 1988 in Boxmeer en opgegroeid in Gennep. Altijd liefhebber geweest van cabaret en muziek en hier dus ook veel tijd aan besteed.

Na de middelbare school besloten om de opleiding Docent Engels in Nijmegen te gaan volgen. Tussendoor druk aan de slag gegaan met het organiseren van pubquizzen bij verschillende cafés in de omgeving.

Eind 2014 verhuist naar Maastricht voor de liefde en samen met Isabel steeds meer gaan optreden als muzikaal duo maar ook als cabaretier.

Omdat de geplande emigratie naar Ecuador in april 2020 werd uitgesteld vanwege Covid-19 is de Pubquiz at Home ontstaan.

Sindsdien heeft Dagblad De Limburger een artikel geschreven over de Pubquiz at home en zijn er samenwerkingen geweest met onder andere DUO, Sabic, Primera, Ernst&Young en nog veel meer partijen.

Ook vanuit eigen huis het gevoel en de gezelligheid van een quiz in de pub!

Andere activiteiten

Naast Quizmaster ben ik ook opgeleid tot docent Engels. Ik heb gewerkt op verschillende middelbare scholen, ROC’s, Hogescholen en Universiteiten.

Na het volgen van de deeltijdopleiding Cabaret aan de Koninklijke Theater Academie te Den Bosch heb ik ook een aantal optredens als cabaretier verzorgd.

Samen met mijn vrouw Isabel Weijers treed ik zo nu en dan op als Duo Guiola. De combinatie van gitaarspel met de altviool is erg bijzonder. Wij spelen diverse soorten muziek.