Wat biedt de Pubquiz at Home?

Er zijn altijd 5 rondes + een grote bonus fotoronde. We spelen een vragenronde, muziekronde, thema/fotoronde, fragmentronde en een verrassingsronde. Elke ronde bestaat uit minstens 10 vragen. De quiz begint om 20:00 uur en eindigt rond 22:00 uur. Halverwege is er een korte pauze. De quiz gaat live op dinsdag en zaterdag en soms ook op andere dagen. Er worden ook prijzen weggegeven!

Online pubquiz voor jong en oud!

De Pubquiz at Home is toegankelijk voor jong en oud! De vragen die aan bod komen zijn familie vriendelijk en bestaan uit diverse categoriën.

  • Muziek van The Beatles tot Frans Duijts
  • Veel grappige fragmenten
  • Leuke thema’s en veel variaties

Met de Pubquiz at Home quiz je gezellig mee vanuit je eigen huis op je eigen bank!

Wat maakt onze live online pubquiz nou zo geweldig?

Waarom is de Pubquiz at Home de gezelligste live online pubquiz van Nederland…

Gezelligheid

In het Zoom Quizcafé kun je jouw teamgenoten en andere teams zien en met elkaar en de quizmaster chatten! Veel vermaak en entertainment!

Scores tijdens de quiz

De scores zijn live en regelmatig komt de tussenstand in beeld. Antwoorden via de app gaat geweldig.

Originele rondes

Elke week weer leuke verrassingen, veel audio en beeldmateriaal en fantastische vragen. De rondes worden gemaakt met veel creativiteit!

Interactie en vermaak

Jouw teamleden kunnen op verschillende plekken zijn. De pubquiz is een erg leuke manier om toch gezamenlijk iets te ondernemen.

Ervaren Quizmaster

Quizmaster Freek weet hoe je een goede pubquiz host. Met zijn ervaring en humor zorgt hij telkens weer voor een amusante avond.

Speciale edities

Naast de reguliere pubquizzen worden er zeer regelmatig speciale edities georganiseerd! Veel themaquizzen dus!

Aankomende live quizzes met Quizmaster Freek

Hoe werkt de online pubquiz nou precies?

 Bekijk ons uitgebreide stappenplan waarin het volledige draaiboek van de online pubquiz wordt uitgelegd.

Via de “Agenda / Tickets!” knop rechtsboven bijvoorbeeld. Per persoon dus een kaartje. Je kan ook gelijk de kaartjes kopen voor jouw teamgenoten eventueel.

Deze ontvang je direct in je mail. In het bestelformulier heb je al jouw teamnaam doorgegeven en het aantal teamleden. Bewaar deze e-mail goed! En als je ook al de kaartjes voor je teamgenoten hebt besteld, stuur de link dan ook door naar hen.

Zoom hoeft niet geïnstalleerd te worden want je kunt ook spelen via de browser.

Het Zoom Quizcafé opent altijd 10 minuten voor aanvang dus vanaf 19:50 uur kunnen jij en je teamgenoten binnen komen (inloggen). Dit gaat eenvoudig via de eerder ontvangen link. Een wachtwoord is niet nodig, wel zal je eerst even plaatsnemen in de wachtruimte.

Zorg ervoor dat je Quizmaster Freek goed kan horen en zien en maak eventueel verbinding met jouw teamgenoten op afstand via bijvoorbeeld Facebook of Whatsapp Messenger.

In Zoom sta je zelf op mute / stil dus praten en overleggen met teamgenoten gaat op deze manier perfect. Als je met teamgenoten op afstand speelt is het aan te raden om een koptelefoon te gebruiken om een galm te voorkomen.

De chat is geopend dus je kan altijd hier een vraag stellen of gewoon even hoi zeggen / een shout out geven aan waar je vandaan komt 🙂

Quizmaster Freek is aanwezig om iedereen welkom te heten gedurende deze 10 minuten.

Na een korte introductie zal Quizmaster Freek alle teams welkom heten aan de hand van de door hen opgegeven teamnamen. Vervolgens zijn er wat huishoudelijke mededelingen en dan gaat de eerste ronde bijna van start.

Vanaf hier begin het programma. Een vragenronde, muziekronde en een thema/fotoronde voor de pauze. Ook komt de bonus fotoronde 2x voorbij. Na deze eerste rondes wordt het formulier tussendoor ingeleverd. Daarna worden de antwoorden gedeeld.
In het midden is er altijd een pauze van 10 minuutjes. Tijd om drank / snacks aan te vullen en even naar het toilet te gaan indien nodig 🙂
Na de pauze wordt er gezamenlijk geproost en vervolgens gaan we verder met deel 2.
Er komt nog een tiebreaker die eventueel gebruikt wordt bij een gelijke stand.

Einde van de avond en nog even zwaaien 🙂

Quiz via Zoom meeting
Live met quizmaster freek
Gezelligheid met veel interactie
Live op dinsdag & Zaterdag avond

Wat anderen zeggen over onze online pubquiz

Inmiddels heeft Pubquiz at Home al duizenden deelnemers mogen ontvangen. Lees hieronder wat zij van de quiz vinden.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wellicht zijn er een aantal vragen of kwesties onduidelijk.
De meest voorkomende vragen hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Een team bestaat uit maximaal 5 spelers. Natuurlijk kan je ook individueel meespelen.

Dit is geen vereiste. Je kunt ook meespelen via de browser. Voor een optimale ervaring is het echter wel aangeraden om Zoom te installeren.

In Zoom staat iedereen op mute / geluid uit dus je kunt vrijuit praten met je teamgenoten via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook Messenger. Handig om dan ook een koptelefoon te gebruiken om galm te voorkomen. 

Dit gaat via een app en werkt perfect. De app biedt veel antwoord mogelijkheden ook buiten multiple choice.

Natuurlijk, het is zeker geen verplichting om je webcam aan te hebben. Al zorgt dit wel voor leuke interactie en extra gezelligheid.

Er is ruimte in het Zoom Quizcafé voor zo’n 40 tot 50 teams.